Nieuwe omgevingsmanager

11-07-2022
1092 keer bekeken

Vanaf de start van het project Veilige Vecht waren Margreet Krol (rechts) en Inge Zandink (links) de aanspreekpunten voor bewoners en bedrijven. Vanaf juli draagt Margreet het stokje over aan Esther van Zundert (midden).

Margreet: “De afgelopen 8 jaar heb ik gewerkt als omgevingsmanager, waarvan 2,5 jaar voor de Vecht. Nu mag ik in een andere rol bij een ander project aan de slag. Ik heb het persoonlijke contact met bewoners, agrarisch ondernemers en overheden enorm gewaardeerd. De liefde voor de Vecht en de nuchtere kijk van veel bewoners zal me altijd bij blijven. Het was bijzonder om met verschillende bewoners en geïnteresseerden samen te werken in de ateliers en ik hoop dat er veel mensen blijven meewerken aan het veiliger en mooier maken van de Vecht. En ik ben blij dat er een enthousiaste vervanger is: Esther van Zundert.”

Esther: “De afgelopen jaren heb ik aan verschillende projecten gewerkt, zoals de dijkversterking langs de IJssel tussen Zwolle en Olst. Ik heb heel veel zin om alles wat ik daar geleerd heb toe te passen langs de Vecht. Bij de inloopavonden heb ik al een aantal mensen mogen ontmoeten en ik zie er naar uit om dit verder uit de bouwen en samen met het gebied aan de dijkversterking te werken.”

Kennis maken of een vraag?

Samen met Inge Zandink en Roy Lunde hoort Esther graag wat je belangrijk vindt en betrekken ze je graag bij de plannen om de dijk te versterken. Heb je een vraag of wil je kennis maken? Neem dan contact op via veiligevecht@wdodelta.nl.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Contact

Veilige Vecht is een project van Waterschap Drents Overijsselse Delta 

Decoratief: opsommingsteken pijltje Bel: (088) 233 12 00.
Decoratief: opsommingsteken pijltje Bezoek: Dokter van Deenweg 186, 8025 BM, Zwolle

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Alle contactgegevens

Praat mee

Logo van LinkedIn  Logo van Facebook  Logo van Twitter  Logo van Instagram  Logo van YouTube

Waterwerk app

Volg onze projecten ook via de app.
Lees informatie, stel vragen en doe meldingen. Download: (
Android | iOS )​​​​

 
Cookie-instellingen