Terugblik bijeenkomsten grondeigenaren

22-05-2023
500 keer bekeken

Tijdens twee bijeenkomsten in Dalfsen en Zwolle gingen grondeigenaren en het projectteam in gesprek over de alternatieven voor het versterken van de dijk.

Tijdens de bijeenkomsten in mei zijn eigenaren van percelen op en langs de dijk bijgepraat over de alternatieven die we per stuk dijk uitwerken. Ook deelden we met hen de locaties waar mogelijk maatwerk nodig is. Dit zijn plekken waar een alternatief een woning, stal, natuur of ander beschermd object raakt omdat het dicht bij de dijk ligt. Zo’n 50 grondeigenaren waren aanwezig.

We vinden het belangrijk om grondeigenaren te betrekken bij de dijkversterking, We zijn daarom erg blij dat we met jullie in gesprek konden gaan en konden luisteren naar alle zaken die belangrijk zijn. We hebben nuttige aandachtspunten meegekregen voor de verdere uitwerking van de alternatieven en hebben een beeld waar de behoeftes van iedereen liggen.

Hoe verder?

De komende maanden worden de alternatieven verder uitgewerkt. Begin november besluit het dagelijks bestuur van het waterschap over welke oplossing per stuk dijk in concrete plannen wordt uitgewerkt. Daarna organiseren we opnieuw bewonersbijeenkomsten. We kunnen dan per stuk dijk  vertellen wat de hoofdoplossing is om dat deel van de dijk te versterken.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Contact

Veilige Vecht is een project van Waterschap Drents Overijsselse Delta 

Decoratief: opsommingsteken pijltje Bel: (088) 233 12 00.
Decoratief: opsommingsteken pijltje Bezoek: Dokter van Deenweg 186, 8025 BM, Zwolle

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Alle contactgegevens

Praat mee

Logo van LinkedIn  Logo van Facebook  Logo van Twitter  Logo van Instagram  Logo van YouTube

Waterwerk app

Volg onze projecten ook via de app.
Lees informatie, stel vragen en doe meldingen. Download: (
Android | iOS )​​​​

 
Cookie-instellingen